منشا کازو کشور برزیل است و محبوبیت بسیار زیادی در بازار خشکبار دارد و در کشورهایی مثل ویتنام، هند و نیجریه به میزان خیلی زیاد تولید می شود و طرفداران زیادی دارد و خواص بسیار مفیدی دارد. متاسفانه شرایط کشت کازو در جنوب ایران بدلیل نیاز به آب و هوای استوایی وجود ندارد
تاریخچه کازو
درخت کازو در قرن شانزدهم اولین بار توسط استعمارگران پرتغالی از برزیل به هندوستان منتقل شد و بعدا این درخت در سراسر هند تکثیر شد و امروزه غرب هند، آفریقای جنوبی، آفریقای شرقی، و آمریکای مرکزی و همچنین ایالات متحده آمریکا جزء اصلی ترین صادر کنندگان بادام هندی محسوب می شوند